De partners

Het Walchers Contact wordt mogelijk gemaakt door 13 partners. De bijeenkomst wordt exclusief georganiseerd voor overheid en relaties van deze partners.

logo theelen

Theelen & Partners

Theelen & Partners makelaars en taxateurs biedt u een compleet zicht op de woningmarkt van Zeeland. Het kantoor biedt een dienstverlening in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, taxaties of verhuur van zowel zakelijk als particulier onroerend goed. Het kantoor staat garant voor een volledige en bovenal servicegerichte begeleiding. Ons onderscheidend vermogen ligt in de aanpak: persoonlijk, hartelijk en daadkrachtig. Energiek en wilskrachtig zodat zaken snel worden gerealiseerd!

Rijkse accountants & adviseurs

Onze teams met accountants en adviseurs staan al sinds 1955 voor u klaar. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee en Terneuzen. Zo heeft u altijd deskundige hulp om de hoek, met veel lokale kennis en een interessant netwerk. Op zoek naar een deskundige accountant of adviseur in Zeeland? Of wellicht bent u geïnteresseerd in onze online diensten?

rijkse
Schermafbeelding 2018-03-02 om 16.02.39

Stoffels Bleijenberg

De regio in de genen.
Stoffels Bleijenberg is het schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Met drie vestigingen in de regio (in Vlissingen, Terneuzen en Breda) zitten we altijd bij u in de buurt. Een regio die in onze genen zit. Dat maakt dat we onze klanten hier kennen. Klanten die we graag willen ondersteunen bij hun ambities en doelstellingen.

MEDIA58 print | web | sign

MEDIA58 is gevestigd aan één van de mooiste boulevards van Nederland. Wij staan voor vakwerk met spreekwoordelijke Zeeuwse nuchterheid. Of het nu gaat om drukwerk, een nieuwe website of een mobiele app. Wij houden van uitdagingen en gaan niets uit de weg. Bij MEDIA58 houden we niet van gladde verkooppraatjes, maar van duidelijke taal zonder dubbele bodem. Geen stroperige procedures, maar korte lijnen. Altijd op tijd en met de vanzelfsprekende MEDIA58 kwaliteit!

Schermafbeelding 2021-09-23 om 14.50.39
1

Weststrate

Weststrate is een Zeeuws bedrijf dat ruim 85 jaar bestaat. Weststrate is de veelzijdige specialist op het gebied van verpakkingen, alles voor kantoor en facilitaire producten.

Samen met een team van 50 specialisten en een wereldwijd netwerk van professionele partners staat Weststrate iedere dag klaar om de klanten een persoonlijke- en op maat gemaakte oplossing te bieden. Meer dan 50.000 artikelen worden direct uit voorraad vanuit de logistieke centra met bijna 20.000 palletplaatsen geleverd. Weststrate streeft ernaar u zoveel mogelijk te ontzorgen, dit bereiken we onder andere door klant specifiek voorraadbeheer en distributie in eigen beheer.
Weststrate.nl

Focus Optiek b.v.

Focus Optiek bestaat sinds 1893. Focus Optiek besteed veel aandacht aan kwaliteit, service en oogzorg en biedt een ruim assortiment modieuze brillen en zonnebrillen. Daarnaast beschikt Focus Optiek over een contactlenscentrum en een gezellige kinderbrillenwinkel. Daarnaast is er een groot assortiment aan slechtziende hulpmiddelen, verrekijkers en biedt Focus Optiek gehoorbescherming en veiligheidsbrillen. Ook voor alle type sportbrillen op sterkte, van squashbril tot zwembril, kunt u bij Focus Optiek terecht.

Focus Optiek blinkt uit in goede service, een uitgebreide collectie, vakkennis en originaliteit.

Focus
Schermafbeelding 2021-09-29 om 11.48.10 (1)

Auto Poppe

Auto Poppe, ruim 50 jaar een begrip in Zeeland. De officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Auto Poppe ziet het eerste licht in 1962. In de vestiging aan de Zuidsingel in Middelburg worden Volkswagen, NSU en Audi verkocht. Na een verhuizing naar Vlissingen, een nieuwe vestiging in Terneuzen en een overname in Goes is Auto Poppe geworden wat het nu is: Een hightech familiebedrijf waarin ruim 100 experts zich met passie inzetten om uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen in topconditie te houden.

Veldsink-Driekleur verzekeringen

Veldsink Driekleur Middelburg maakt onderdeel uit van Veldsink Advies. Veldsink Advies is een (h)echt familiebedrijf die haar relaties al vanaf 1979 voorziet in financieel advies. De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Middelburg betrokken en dicht bij u als klant staan. Een luisterend oor en aandacht voor uw wensen en behoefte voor al uw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om uw hypotheek, uw verzekering(en) of uw pensioen. Om uw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden leren wij u graag beter kennen. Juist dan kunnen we u als onafhankelijk adviseur het beste helpen.

Schermafbeelding 2020-02-07 om 09.28.24
Schermafbeelding 2018-03-02 om 15.59.54

Bouwbedrijf De Delta

Bouwers van huis uit en al ruim vijftig jaar toonaangevend in de Zeeuwse delta en de rest van Zuidwest Nederland. Jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen de opdrachtgever maximale dienstverlening bij elke vorm van bouwen. Vooral waar het de kosten betreft is een grote mate van expertise opgebouwd. Door Bouwbedrijf De Delta bv, samen met uw architect, vroegtijdig te betrekken bij de ontwikkeling van uw bouwplannen in bouwteamverband, wordt een optimale verhouding tussen prijs en product verkregen. Wij zijn breed georiënteerd: nieuwbouw, renovaties, onderhoud, restauraties, zowel woningbouw als utiliteitswerken en ook in de recreatieve sector.

De Zeeuwse Alliantie

Staat u op het punt een huis te kopen? Trouwplannen of samenwonen? Belasting besparen door middel van schenking? Binnenkort op vakantie, en u heeft een oud testament of geen testament? Bestaande ondernemer of startende ondernemer? Eenmanszaak of een BV? Bent u als ondernemer voorbereid op onverwachte situaties? Als u tijdelijk of langdurig uitvalt, is er dan geregeld wie de taken van de ondernemer in het bedrijf overneemt en beslissingen mag nemen? Kunnen wij u helpen als echtscheidingsnotaris en mediator? Onze notarissen in Goes en Middelburg staan u bij met al uw notariële zaken.

logo zeeuwse alliantie
boogaard

Boogaard Advocaten

Boogaard Advocaten zorgt voor juridische dienstverlening met toegevoegde waarde. Boogaard Advocaten is hèt advocatenkantoor dat luistert naar haar cliënten en de ambitie heeft topkwaliteit te leveren. Zo is de beste oplossing ook voor u bereikbaar.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu.
Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. We willen van Walcheren en Noord-Beveland dé plek maken om te wonen, te werken en te recreëren.

GROWING A BETTER WORLD TOGETHER

Schermafbeelding 2020-02-05 om 14.33.12
Schermafbeelding 2020-02-05 om 14.29.41

View49

View49 is in het hart van Middelburg, Langeviele 49, gevestigd. Een monumentaal pand met 18e- eeuwse elementen geven een extra dimensie aan wie- en wat wij willen zijn. Alles ademt hier sfeer uit om in de juiste ambiance tot keuzes te komen die de hedendaagse man verlangt voor de  aanschaf van zijn kleding.

Een zeer brede collectie, Italiaans georiënteerd, is waar wij de Nederlandse man mee bedienen. Naast de uitgebalanceerde collectie zijn de kernwaarden gastvrijheid, hoge mate van service en dienstbaarheid.
Al met al genoeg redenen om u door ons te laten adviseren voor een nieuwe outfit.
Graag verwelkom ik u bij View49, Langeviele 49 te Middelburg.