De partners

Het Walchers Contact wordt mogelijk gemaakt door 13 partners. De bijeenkomst wordt exclusief georganiseerd voor overheid en relaties van deze partners.

logo theelen

Theelen & Partners

Theelen & Partners makelaars en taxateurs biedt u een compleet zicht op de woningmarkt van Zeeland. Het kantoor biedt een dienstverlening in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, taxaties of verhuur van zowel zakelijk als particulier onroerend goed. Het kantoor staat garant voor een volledige en bovenal servicegerichte begeleiding. Ons onderscheidend vermogen ligt in de aanpak: persoonlijk, hartelijk en daadkrachtig. Energiek en wilskrachtig zodat zaken snel worden gerealiseerd!

Rijkse accountants & adviseurs

Onze teams met accountants en adviseurs staan al sinds 1955 voor u klaar. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee en Terneuzen. Zo heeft u altijd deskundige hulp om de hoek, met veel lokale kennis en een interessant netwerk. Op zoek naar een deskundige accountant of adviseur in Zeeland? Of wellicht bent u geïnteresseerd in onze online diensten?

rijkse
Schermafbeelding 2018-03-02 om 16.02.39

Stoffels Bleijenberg

De regio in de genen.
Stoffels Bleijenberg is het schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Met drie vestigingen in de regio (in Vlissingen, Terneuzen en Breda) zitten we altijd bij u in de buurt. Een regio die in onze genen zit. Dat maakt dat we onze klanten hier kennen. Klanten die we graag willen ondersteunen bij hun ambities en doelstellingen.

MEDIA58 print | web | apps

MEDIA58 is gevestigd aan één van de mooiste boulevards van Nederland. Wij staan voor vakwerk met spreekwoordelijke Zeeuwse nuchterheid. Of het nu gaat om drukwerk, een nieuwe website of een mobiele app. Wij houden van uitdagingen en gaan niets uit de weg. Bij MEDIA58 houden we niet van gladde verkooppraatjes, maar van duidelijke taal zonder dubbele bodem. Geen stroperige procedures, maar korte lijnen. Altijd op tijd en met de vanzelfsprekende MEDIA58 kwaliteit!

media58
mondial

Mondial Vogel Verhuizingen

Sinds de oprichting in 1928 is Mondial Vogel Verhuizingen gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Die erkenning berust op vakmanschap. Ruim 85 jaar ervaring, met uitstekend uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven, stelt ons in staat ook een verhuizing tot een succes te maken.
Goed opgeleide specialisten binnen Mondial Vogel Verhuizingen maken uw verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde operatie. Meubels, antiek, kunstvoorwerpen, maar ook computers en hightech-uitrustingen worden op de juiste manier verpakt en getransporteerd. Onze verhuizers staan garant voor een veilig transport.

Focus Optiek b.v.

Focus Optiek bestaat sinds 1893 en viert in 2018 haar 125e jubileum. De winkel wordt dit jaar grondig verbouwd en zal in april heropend worden. Focus Optiek besteed veel aandacht aan kwaliteit, service en oogzorg en biedt een ruim assortiment modieuze brillen en zonnebrillen. Daarnaast beschikt Focus Optiek over een contactlenscentrum en een gezellige kinderbrillenwinkel. Daarnaast is er een groot assortiment aan slechtziende hulpmiddelen, verrekijkers en biedt Focus Optiek gehoorbescherming en veiligheidsbrillen. Ook voor alle type sportbrillen op sterkte, van squashbril tot zwembril, kunt u bij Focus Optiek terecht.

Focus Optiek blinkt uit in goede service, een uitgebreide collectie, vakkennis en originaliteit.

Focus
Schermafbeelding 2019-03-20 om 13.08.45

Auto Poppe

Auto Poppe, ruim 50 jaar een begrip in Zeeland. Auto Poppe ziet het eerste licht in 1962. In de vestiging aan de Zuidsingel in Middelburg worden Volkswagen, NSU en Audi verkocht. Na een verhuizing naar Vlissingen, een nieuwe vestiging in Terneuzen en een overname in Goes is Auto Poppe geworden wat het nu is: Een hightech familiebedrijf waarin ruim 100 experts zich met passie inzetten om uw Audi, Volkswagen of Volkswagen bedrijfswagen in topconditie te houden.

Driekleur verzekeringen

Driekleur verzekeringen is een vooraanstaand assurantie-advieskantoor met zes vestigingen in heel Zuidwest-Nederland. Met al haar kennis en kunde aan boord richt Driekleur zich op de zakelijke en particuliere markt waarbij klantbelang en persoonlijk contact voorop staan. Driekleur biedt u totale ontzorging op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en aanverwante financiële producten zodat u onbevangen kunt ondernemen.

driekleur
Schermafbeelding 2018-03-02 om 15.59.54

Bouwbedrijf De Delta

Bouwers van huis uit en al ruim vijftig jaar toonaangevend in de Zeeuwse delta en de rest van Zuidwest Nederland. Jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen de opdrachtgever maximale dienstverlening bij elke vorm van bouwen. Vooral waar het de kosten betreft is een grote mate van expertise opgebouwd. Door Bouwbedrijf De Delta bv, samen met uw architect, vroegtijdig te betrekken bij de ontwikkeling van uw bouwplannen in bouwteamverband, wordt een optimale verhouding tussen prijs en product verkregen. Wij zijn breed georiënteerd: nieuwbouw, renovaties, onderhoud, restauraties, zowel woningbouw als utiliteitswerken en ook in de recreatieve sector.

De Zeeuwse Alliantie

Staat u op het punt een huis te kopen? Trouwplannen of samenwonen? Belasting besparen door middel van schenking? Binnenkort op vakantie, en u heeft een oud testament of geen testament? Bestaande ondernemer of startende ondernemer? Eenmanszaak of een BV? Bent u als ondernemer voorbereid op onverwachte situaties? Als u tijdelijk of langdurig uitvalt, is er dan geregeld wie de taken van de ondernemer in het bedrijf overneemt en beslissingen mag nemen? Kunnen wij u helpen als echtscheidingsnotaris en mediator? Onze notarissen in Goes en Middelburg staan u bij met al uw notariële zaken.

logo zeeuwse alliantie
boogaard

Boogaard Advocaten

Boogaard Advocaten zorgt voor juridische dienstverlening met toegevoegde waarde. Boogaard Advocaten is hèt advocatenkantoor dat luistert naar haar cliënten en de ambitie heeft topkwaliteit te leveren. Zo is de beste oplossing ook voor u bereikbaar.

ABN AMRO

‘Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld’, is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven zonder dat onze dienstverlening in het geding komt. Dat is een continu proces waarin wij onszelf voortdurend willen verbeteren.

abn
Schermafbeelding 2018-03-02 om 15.51.49

The Work Zone

The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van HZ University of Applied Sciences. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk, zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op elkaar aan te laten sluiten en onderhouden intensief contact met beide partijen.

The Work Zone zoekt graag mee bij het vinden van stagiairs, studenten en young professionals en organiseert met regelmaat Boosting Talents Events, om jong talent en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen.