Header Banner

Partners

Het Walchers Contact wordt mogelijk gemaakt door 13 partners. De bijeenkomst wordt exclusief georganiseerd voor overheid en relaties van deze partners.

Weststrate BV

Weststrate, de veelzijdig specialist, is een Zeeuwse leverancier op het gebied van verpakkingen, alles voor kantoor en facilitaire producten. Met een team van meer dan 50 specialisten en een wereldwijd netwerk van professionele partners staat Weststrate al meer dan 85 jaar iedere dag klaar om de klanten een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor kantoorartikelen, kantoorinrichting, facilitaire producten zoals o.a. toilethygiëne, afvalverwerking en ook medische artikelen. Maar ook allerlei verpakkingsmaterialen, disposables en verpakkingen op maat voor u gemaakt. Weststrate heeft een belevingsshowroom waarin we u veel kunnen laten zien en vertellen, veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en indien gewenst bieden we ook klant specifiek voorraadbeheer en distributie op maat. Weststrate streeft ernaar u zoveel mogelijk te ontzorgen.


Sinke Komejan

Sinke Komejan is een toonaangevend makelaarskantoor met vestigingen in Middelburg, Goes en Zierikzee. Naast de reguliere woningmakelaardij is Sinke Komejan gespecialiseerd in bemiddeling en taxatie van alle soorten bedrijfspanden. Indien u op een deskundige wijze advies wenst, ondersteuning nodig heeft bij de verkoop of verhuur van uw vastgoed of een taxatie wilt laten uitvoeren, bent u bij Sinke Komejan aan het juiste adres.


Rothuizen Architecten en Adviseurs

Rothuizen Architecten en Adviseurs en Rothuizen BouwMeesterPro bieden hun klanten oplossingen voor vragen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, gebouwontwerp, erfgoed en de realisatie van projecten. We gaan voor het beste resultaat op alle schaalniveaus, van gebiedsontwikkeling tot transformatie, en van monument tot nieuwbouw. Duurzaamheid, circulariteit en biobased materialen zijn vanzelfsprekende onderdelen bij het ontwerpen en uitvoeren. Bij Rothuizen proberen we duurzaam bouwen in elk project naar een hoger niveau te brengen en onze kennis verder uit te breiden. De professionals van Rothuizen hebben alle kennis in huis om projecten integraal te benaderen. Dat is wat ons onderscheidt. Of het nu gaat om de historische, ruimtelijke, juridische, uitvoerende of toekomstige dimensie, dankzij de verschillende disciplines die Rothuizen in huis heeft, zijn we in staat om impact te maken in elke dimensie.


Autopoppe

Auto Poppe, ruim 50 jaar een begrip in Zeeland. De officiële dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Auto Poppe ziet het eerste licht in 1962. In de vestiging aan de Zuidsingel in Middelburg worden Volkswagen, NSU en Audi verkocht. Na een verhuizing naar Vlissingen, een nieuwe vestiging in Terneuzen en een overname in Goes is Auto Poppe geworden wat het nu is: Een hightech familiebedrijf waarin ruim 100 experts zich met passie inzetten om uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen in topconditie te houden.


Boogaard Advocaten

Boogaard Advocaten zorgt voor juridische dienstverlening met toegevoegde waarde. Boogaard Advocaten is hèt advocatenkantoor dat luistert naar haar cliënten en de ambitie heeft topkwaliteit te leveren. Zo is de beste oplossing ook voor u bereikbaar.


Moore DRV

Met de integratie van Rijkse Accountants & Adviseurs is Moore DRV veruit het grootste accountantskantoor in Zeeland. De gebundelde kracht van beide organisaties kent een lange, geschiedenis en grote betrokkenheid bij de provincie. Vanuit die betrokkenheid willen we ons inzetten voor de belangen van de Zeeuwse ondernemers in de echte economie en samen met die ondernemers de potentie van de provincie nog beter benutten. Bijvoorbeeld door mee te denken in het aantrekkelijker maken van de provincie voor jongeren om te wonen en te werken. Als grote, aantrekkelijke werkgever in Zeeland draagt Moore DRV, met 300 man sterk, daar direct aan bij.


De Zeeuwse Alliantie

Staat u op het punt een huis te kopen? Trouwplannen of samenwonen? Belasting besparen door middel van schenking? Binnenkort op vakantie, en u heeft een oud testament of geen testament? Bestaande ondernemer of startende ondernemer? Eenmanszaak of een BV? Bent u als ondernemer voorbereid op onverwachte situaties? Als u tijdelijk of langdurig uitvalt, is er dan geregeld wie de taken van de ondernemer in het bedrijf overneemt en beslissingen mag nemen? Kunnen wij u helpen als echtscheidingsnotaris en mediator? Onze notarissen in Goes en Middelburg staan u bij met al uw notariële zaken.


Veldsink Driekleur

Veldsink Advies is een (h)echt familiebedrijf die haar relaties al vanaf 1979 voorziet in financieel advies. De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Middelburg betrokken en dicht bij u als klant staan. Een luisterend oor en aandacht voor uw wensen en behoefte voor al uw financiële vraagstukken. Of het nu gaat om uw hypotheek, uw verzekering(en) of uw pensioen. Om uw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden leren wij u graag beter kennen. Juist dan kunnen we u als onafhankelijk adviseur het beste helpen.


VIEW49

View49 is in het hart van Middelburg, Langeviele 49, gevestigd. Een monumentaal pand met 18e- eeuwse elementen geven een extra dimensie aan wie- en wat wij willen zijn. Alles ademt hier sfeer uit om in de juiste ambiance tot keuzes te komen die de hedendaagse man verlangt voor de aanschaf van zijn kleding. Een zeer brede collectie, Italiaans georiënteerd, is waar wij de Nederlandse man mee bedienen. Naast de uitgebalanceerde collectie zijn de kernwaarden gastvrijheid, hoge mate van service en dienstbaarheid. Al met al genoeg redenen om u door ons te laten adviseren voor een nieuwe outfit. Graag verwelkom ik u bij View49, Langeviele 49 te Middelburg.


De Delta

Bouwers van huis uit en al ruim vijftig jaar toonaangevend in de Zeeuwse delta en de rest van Zuidwest Nederland. Jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen de opdrachtgever maximale dienstverlening bij elke vorm van bouwen. Vooral waar het de kosten betreft is een grote mate van expertise opgebouwd. Door Bouwbedrijf De Delta bv, samen met uw architect, vroegtijdig te betrekken bij de ontwikkeling van uw bouwplannen in bouwteamverband, wordt een optimale verhouding tussen prijs en product verkregen. Wij zijn breed georiënteerd: nieuwbouw, renovaties, onderhoud, restauraties, zowel woningbouw als utiliteitswerken en ook in de recreatieve sector.


Vebego

Sinds 1 januari 2023 zijn wij (voorheen Stoffels Bleijenberg) samen met 7 andere bedrijven verder gegaan onder de naam Vebego Cleaning Services. Iedere dag zorgen onze medewerkers ervoor dat jij jouw werk nog beter kunt doen. Zodat je nog beter kunt zijn voor jouw klanten en medewerkers. Steeds leggen we de lat voor hygiëne en schoonbeleving hoger. Doelgericht en procesmatig, zodat we altijd de juiste dingen doen om écht beter te worden. Samen zorgen we altijd voor de planeet die we met zijn allen delen. #Great work


Focus Optiek

Focus Optiek bestaat sinds 1893. Focus Optiek besteed veel aandacht aan kwaliteit, service en oogzorg en biedt een ruim assortiment modieuze brillen en zonnebrillen. Daarnaast beschikt Focus Optiek over een contactlenscentrum en een gezellige kinderbrillenwinkel. Daarnaast is er een groot assortiment aan slechtziende hulpmiddelen, verrekijkers en biedt Focus Optiek sportbrillen en veiligheidsbrillen. Ook voor alle type sportbrillen op sterkte, van squashbril tot zwembril, kunt u bij Focus Optiek terecht. Focus Optiek blinkt uit in goede service, een uitgebreide collectie, vakkennis en originaliteit.


Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: ‘Growing a better world together’. Samen met onze klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met altijd als uitgangspunt: Samen bereiken we meer dan alleen. We willen van Walcheren en Noord-Beveland dé plek maken om duurzaam te wonen, te werken en te recreëren.


“Een gezellige zakelijke bijeenkomst met als doel:
het verbeteren van contacten tussen (semi)overheid en bedrijfsleven.”